Klussen bij familie in Rotterdam!

Een leuke dag voor mij vandaag, want ik ben weer voor een paar dagen terug in Nederland! Ik slaap bij mijn oom die in Rotterdam woont, natuurlijk ga ik ook weer even langs bij vrienden en familie. Altijd leuk om weer even bij te praten en elkaar weer even te zien. Maar het is niet alleen maar relaxen, ik heb met mijn oom afgesproken om hem te helpen met klussen. Ik heb vrij genomen van het werk en ben voor 2 weken in Nederland.

Hij heeft een nieuwe woning gekocht in Kralingen, echt een super mooie woning. Op een mooi rustig plekje, maar toch vlak bij de stad. Als je op je fiets springt zit je zo in het centrum. Erg leuk dus. Ik kom helpen met verven, en een hoop kleine dingen aan te pakken. Je kent het wel. Voor hem wel prettig als er nog iemand bij is om te helpen, hij is namelijk single. Daarnaast komen er ook diverse vrienden van hem langs om te helpen met de nieuwe vloer enzo.

Maar met zijn 2en zijn we zeg maar altijd aanwezig, hij heeft ook vrij genomen. Leuk project en ik heb er veel zin in! Gelukkig komt er ook een loodgieter Rotterdam langs om de grote dingen aan te pakken. Zo moet er in de woonkamer namelijk gestuct worden. Wij zijn dan misschien wel redelijk handig, maar dit laat hij liever aan een professional over. Logisch natuurlijk, want het moet er wel netjes uitzien.

Toch leuk om weer even in NL te zijn

Alhoewel ik het enorm naar mijn zin heb in Praag, moet ik zeggen dat Nederland toch ook wel zijn charmes heeft. Zeker als je dan weer een tijdje niet geweest bent, waardeer je de kleine dingen. Zo kreeg ik bij mijn oom zojuist bij de koffie een heerlijke stroopwafel. Heerlijk zijn die en typisch Nederlands natuurlijk! Dat soort kleine dingen die specifiek Nederlands zijn ga je na een tijdje in het buitenland te hebben gezeten toch wel behoorlijk missen.

Mocht je nu zelf ook aan de slag willen gaan met klussen heb ik hieronder een leuke video toegevoegd over hoe je het beste laminaat kunt leggen. Wij gaan dit zelf doen, dus voor mijzelf ook wel handig om even te checken hoe dit ook alweer gaat.