Allereerst welkom op mijn blog!

Hoi, mijn naam is Bernard. Dit is het eerste bericht op mijn blog! Super spannend allemaal hoor zo’n blog opzetten. Via Youtube heb ik diverse tutorials gevolgd om dit stap voor stap op te zetten en alles is goed gegaan. In het verleden heb ik ook wel eens geblogd, maar toen was de gehele site al opgezet. Nu heb ik alles helemaal zelf gedaan, van het domein, de hosting tot het installeren van WordPress (dat is het systeem dat ik gebruik!).

In dit eerste bericht wil ik even van het moment gebruik maken om mijzelf voor te stellen. Ik ben 35 jaar oud en kom origineel uit Haarlem. Ik kan mij herinneren dat ik rond mijn 16e besloot dat ik naar het buitenland wilde gaan om daar permanent te gaan wonen. In eerste instantie wilde ik altijd in New York wonen. Maar een jaar of 4 geleden deed zich de mogelijkheid voor om bij een bedrijf in Praag te gaan werken.

Die mogelijkheid liet ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan! In het begin kon ik bij een collega slapen en ging ik in de weekenden vaak naar huis. Je wilt zoiets toch eerst even uitproberen voordat je jezelf helemaal vast legt. Inmiddels heb ik mijn eigen woning in de stad en werk ik hier permanent. Ik ben nog wel regelmatig in Nederland te vinden, voornamelijk tijdens de feestdagen en soms in de weekenden. Op mijn blog schrijf ik persoonlijke verhalen, bijvoorbeeld over mijn werk als ingenieur hier of andere dingen die ik hier meemaak. Hieronder een mooie foto van de Praag die ik online tegenkwam:

praag